logo
RNTV Live

Testele dinamice de rezistență la Pasajul Ghica au fost realizate!

pasaj ghica
Constantin Corina

Nicuşor Dan, a anunțat că au fost realizate testele dinamice de rezistenţă la Pasajul Ghica. Acesta afirmă că pasajul va fi deschis circulaţiei „foarte curând”.

„Au fost realizate testele dinamice de rezistenţă la Pasajul Ghica care va fi deschis circulaţiei foarte curând. Un camion încărcat cu pietriş a traversat podul la diferite viteze trecând peste obstacole preamplasate. Mai mulţi senzori amplasaţi pe suprastructura podului şi în picioarele acestuia au monitorizat diverşi parametri de rezistenţă pentru determinarea comportamentului real al structurii”, a arătat Nicuşor Dan, marţi, într-o postare pe Facebook.

Joi, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat că au început să fie efectuate primele probe statice la Pasajul Doamna Ghica.

După finalizarea acestor probe, Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial urma să desfășoare teste dinamice în zilele de luni și marți.

Aici poate fi vizionat videoclipul cu pasajul în timpul probelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor