logo
RNTV Live

TEHNOLOGIE: OpenAI îşi va lansa magazinul de chatboţi

robot
Dudau Andreea Valentina

Săptămâna viitoare, OpenAI îşi va lansa magazinul de chatboţi!

OpenAI va deschide săptămâna următoare un magazin dedicat chatboţilor specializaţi, dezvoltaţi de proprii utilizatori! Vestea vine cu două luni mai târziu decât anunţase iniţial.

În urmă cu mai multe luni, OpenAI anunţa că le va permite utilizatorilor săi plătitori să creeze chatboţi specializaţi în diverse sarcini. Astfel, Aceşti chatboţi urmau să fie listaţi într-un magazin special, similar magazinelor de aplicaţii. Aici urmau să fie vânduți de creatorii lor.

Lansarea acestui magazin trebuia să aibă loc încă din luna noiembrie a anului trecut, însă agitaţia de la vârful companiei, care a dus la demiterea şi, apoi, la revenirea la conducere a lui Sam Altman, a determinat amânarea lansării. Crearea şi vânzarea chatboţilor specializaţi este o facilitate pe care OpenAI o oferă utilizatorilor care plătesc abonament ChatGPT Plus şi companiilor care au cumpărat abonamente enterprise.

Compania speră să pună bazele unui magazin de chatboţi, care, prin comisioanele de administrare, să-i aducă venituri pe modelul folosit cu succes de mulţi ani de Google şi Apple pentru aplicaţii şi jocuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor