Sursă foto: Telegrama

Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești se pregătește să inaugureze cea de-a 75-a stagiune, promițând o varietate de spectacole noi, dar și producții deja consacrate, dedicate atât adulților, cât și tinerilor și copiilor. Stagiunea va fi marcată de evenimente speciale, unele tradiționale, altele în premieră, dar și surprize pentru public.

Primul eveniment va avea loc pe 7 și 8 septembrie, în cadrul Republik Fest, cu spectacolul „Ferma animalelor” al secției Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario, în regia Sabinei Vlaiculescu Arsenie. Spectacolul educativ explorează teme precum libertatea și solidaritatea, accesul făcându-se pe baza biletului de intrare la festival.

În continuare, duminică, 15 septembrie, de la ora 11:00, copiii sunt invitați să descopere „Domnul Nostoc și cabana cărților”, un spectacol multimedia regizat de Radu Dinulescu, care încurajează lectura și dragostea pentru povești. Pe 22 septembrie, tot de la ora 11:00, „Cuibul de clovni”, regizat de Mihai Gruia Sandu, va aduce pe scenă o explozie de energie și culoare.

Teatrul de Revistă Majestic va debuta în această stagiune pe 15 septembrie, cu spectacolul „Sorry, Charlie!”, o comedie plină de suspans în regia lui Dragoș Câmpan. Pe 22 septembrie, spectacolul „La vita è bella”, regizat și coregrafiat de Marcela Țimiraș, va oferi publicului o călătorie artistică prin Italia.

Secția Dramă pregătește premiera spectacolului „Ivanov”, o adaptare de David Hare după Cehov, în regia lui Vlad Cristache, explorând complexitatea sufletului uman și criza identitară a protagonistului său.

Biletele pentru aceste spectacole pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului sau online, pe site-ul oficial. Publicul este invitat să exploreze și în această stagiune fascinanta lume a teatrului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews