logo
RNTV Live

Teatrul ploieștean propune patru spectacole deosebite la final de săptămână

1543308772_20
Ștefan Petre

Urmează un nou final de săptămână antrenant la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești. Programul acestuia include spectacole care vor binedispune spectatorii și le vor oferi compania unor artiști îndrăgiți sau chiar întâlnirea cu unul dintre cele mai cunoscute basme ale copilăriei, pentru cei mici.

  • LINIȘTE! SE REPETĂ! – vineri, 17 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”O îmbinare inedită între commedia dell’arte și viziunile teatrale contemporane, spectacolul „Liniște! Se repetă!” vă propune o perspectivă inedită asupra clasicelor povești de iubire. O lume plină de culoare, în care nu doar dragostea îi aduce împreună pe domnii și domnițele dornice să se căsătorească, ci și „negocierile” amuzante dintre părinții lor. Aceștia fac tot posibilul pentru a le asigura un viitor liniștit copiilor, prin intermediul unor căsnicii aranjate, însă rezultatele sunt, uneori, confuze și pline de surprize neașteptate.
  • LA VITA È BELLA – sâmbătă, 18 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”Magia și efervescența Italiei sunt aduse în fața publicului de artiștii Teatrului de Revistă Majestic într-un spectacol grandios, o pledoarie artistică pentru bucuria de a trăi. Nico, Daniela Răduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Capanu și Eduard Stoica vor interpreta refrene făcute celebre de artiști legendari precum Al Bano și Romina Power, Ricchi e Poveri, Toto Cutugno, Paolo Conte, Raffaella Carrà, Renato Carosone. Acordurile acestor melodii se vor îmbina cu coregrafii impresionante și momente umoristice inedite. Această reprezentație este SOLD OUT.
  • DESCURCĂ LUME – duminică, 19 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”Textul spectacolului este o adaptare realizată de regizorul Eugene Nacht-Stroe a piesei „Firfirică”, scrisă de celebrul cuplu de autori din anii ’30, Stroe și Vasilache. O comedie de situație antrenantă, care prezintă cum viața liniștită a unui bătrân colonel în retragere, ce locuiește împreună cu soția și fiul său într-o vilă din Poiana Țapului, este dată peste cap de o aventură care, la un moment dat, iese la iveală. În centrul acțiunii se află Firfirică, prieten apropiat al fiului colonelului, un tânăr cu suflet nobil, dornic să ajute pe toată lumea, reprezentant al acelei categorii de oameni care găsește întotdeauna o soluție la orice problemă. Cu toate acestea, generozitatea lui este adesea sursa unor situații comice, dorința de a ajuta și bunătatea sa depășind capacitatea de a aborda o situație într-o manieră logică.
  • CENUȘĂREASA – duminică, 19 noiembrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație ImaginarioO poveste îndrăgită de copiii de toate vârstele, despre o tânără cu inimă nobilă, care este nedreptățită de mama și surorile vitrege. Atunci când acestea îi interzic să participe la balul regal, unde Prințul speră să-și găsească mireasa, Cenușăreasa primește ajutorul neașteptat al nașei sale, Zâna cea Bună. Un spectacol care ne amintește că, indiferent de obstacolele cu care ne confruntăm, adevărul și binele vor învinge întotdeauna, Cenușăreasa devenind un simbol al bunătății și speranței.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244 522 774 sau online, pe site-ul nostru, www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.

Sursă: Ploiești.ro

  • fotografie cu caracter ilustrativ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor