logo
RNTV Live

Teatrul de animație ploieștean, răsplătit cu premii importante

399741269_7003608399704723_8429637479761610356_n
Ștefan Petre

Participând la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică – 78 de ani cu cortina ridicată”, desfășurată în perioada 5-12 noiembrie la Teatrul de Animație Țăndărică, spectacolul „CUIBUL DE CLOVNI” din repertoriul secției Teatrul de Animație Imaginario a obținut premiul pentru conservarea mijloacelor tradiționale de clovnerie și premiul pentru performanță în interpretarea comică, acordat actorului Nelu Neagoe.

Regizat de Mihai Gruia Sandu, „CUIBUL DE CLOVNI” este un spectacol non-verbal adresat tuturor categoriilor de public, o invitație la inocență și bună dispoziție.

Scenografia a fost realizată de MGS Arte și Mihai Androne. De muzică s-a ocupat Mihai Bisericanu, iar de light design – Ionuț Aldea. În distribuție se regăsesc Ana Maria Orbean, Ioana Roșu, Daniel Burcea, Maria Miruna Lazăr, Nelu Neagoe, Nuța Ilie, Costel Dobrescu (figurație), Albert Stoica (figurație), Răzvan Staicu (figurație).

Mulțumim juriului, format din Doina Papp și Octavian Szalad, critici de teatru, și Călin Mocanu, managerul Teatrului de Animație Țăndărică.

Felicitări întregii echipe artistice și tehnice care a contribuit la realizarea acestui spectacol!

transmit reprezentanții teatrului ploieștean.

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor