În Marea Britanie, cei mai ascultați artiști în rândul utilizatorilor Spotify au fost : Taylor Swift, Drake și The Weeknd.

Starul pop Taylor Swift a fost artistul cu cea mai mare audiență din Marea Britanie din 2023, ajungând în fruntea topurilor de sfârșit de an pe Spotify, Apple Music și Deezer.

Cântăreața a fost deosebit de puternică în serviciul Apple, unde a stabilit un record pentru cei mai mulți ascultători pentru orice artist într-un singur an. Dar ea nu a reușit să revendice cântecul cel mai jucat pe niciuna dintre platformele de streaming.

Pe Spotify, această onoare i-a revenit lui Dave și Central Cee, Sprinter. Între timp, Miley Cyrus a revendicat coroana Apple și Deezer cu imnul ei post despărțire, Flowers.

Swift, care este cea mai ascultată artistă din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv, și-a susținut turneul mondial Eras, care a epuizat anul acesta, în timp ce Drake și-a lansat albumul For All the Dogs și proiectul surpriză Scary Hours 3 și The Weeknd a creat coloana sonoră pentru controversatul show HBO The Idol.

Cea mai difuzată melodie la nivel global în acest an a fost „Flowers” a lui Miley Cyrus, care a strâns peste 1,6 miliarde de streamuri la nivel global. În urma lui Cyrus sunt SZA cu „Kill Bill” și Harry Styles cu „As It Was”.

Artiști cu cei mai mulți streamuri la nivel global

  1. Taylor Swift
  2. Bad Bunny
  3. The Weeknd
  4. Drake
  5. Peso Pluma
  6. Feid
  7. Travis Scott
  8. SZA
  9. Karol G 
  10. Lana Del Rey

Foto: DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY; JOHN PARRA/TELEMUNDO VIA GETTY; TODD WILLIAMSON/NBC/NBCU PHOTO BANK VIA GETTY

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *