logo
RNTV Live

Taylor Swift: devastată dupa ce un fan moare chiar înainte de spectacolul ei

_131720840_gettyimages-1785029554.jpg
Constantin Corina

Taylor Swift a spus că este „devastată” după ce un fan a murit înainte de concertul ei la Rio de Janeiro, Brazilia, vineri seară.

Într-o declarație pe Instagram, vedeta pop a spus că inima ei a fost „zdrobită”, adăugând: „Era atât de incredibil de frumoasă și mult prea tânără”.

Vestea a venit când temperaturile au atins 39 de grade Celsius în oraș, care este cea mai recentă oprire din turneul Eras Tour al lui Swift.

Brazilia s-a confruntat cu un val de căldură fără precedent în ultimele zile, cu alerte roșii, avertizând asupra unui pericol grav pentru sănătate, emise în toată țara.

Vedeta a fost văzută dând sticle de apă fanilor în timpul concertului.

„Nu pot să cred că scriu aceste cuvinte, dar cu inima zdrobită spun că am pierdut un fan mai devreme în seara asta, înainte de spectacol”, a scris Swift.

„Nici nu pot să-ți spun cât de devastata sunt de asta.”

INSTAGRAM/TAYLOR SWIFT

Ministrul justiției din Brazilia, Flávio Dino, a postat pe X (cunoscut anterior ca Twitter) că fanii trebuie să aibă voie să aducă sticle de apă în locații.

El a solicitat companiei care organizează Turneul Eras în Brazilia, T4F Entertainment, să furnizeze gratuit și ușor accesibilă apă potabilă pentru fanii prezenți la eveniment. Declarația a fost făcută de ministrul respectiv după ce participanților la concert li s-a interzis să-și aducă propriile sticle de apă. Senzația pop de renume mondial a sosit în Brazilia la începutul acestei săptămâni pentru turneul recordului său.

Statuia lui Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro a fost iluminată pentru a-i primi bun venit în țară.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor