logo
RNTV Live

Taylor Swift a fost desemnată Persoana Anului de către revista Time, marcând astfel finalul unui an excepțional pentru artistă

taylor-swift-hottest-performance-photos-6
Constantin Corina

Taylor Swift a fost numită Persona Anului de Time, încheind un an remarcabil. Turneul “Eras” a bătut recorduri și a stârnit o investigație a vânzărilor Ticketmaster

Într-un interviu acordat revistei, Taylor Swift a declarat că se simte “cea mai mândră și fericită dintotdeauna”. Premiul este acordat unei persoane sau evenimente considerate a fi avut cel mai mare impact asupra evenimentelor globale în ultimul an.

În cadrul interviului, artista a recunoscut că turneul său epuizant “Eras”, cu concerte ce durează 180 de minute, o lasă adesea epuizată fizic. Despre relația sa cu starul de fotbal american Travis Kelce, Swift a dezvăluit că aceasta a început în vara anului și că, la momentul primului meci la care a asistat, ei erau deja un cuplu.

Impactul cultural al lui Taylor Swift în 2023 a fost semnificativ, cu turneul “Eras” generând o cerere atât de mare de bilete încât a provocat prăbușirea site-ului Ticketmaster și a determinat Senatul SUA să desfășoare o audiție privind practicile sale comerciale.

Swift, deja o superstar înainte de 2023, și-a consolidat cariera cu albumele “Folklore” și “Evermore” lansate în perioada pandemiei, evidențiind o abordare mai organică, de tip indie-folk, față de stilul country-pop care a făcut-o celebră.

Printre realizările artistei în 2023 se numără și lansarea celei mai bine vândute înregistrări a anului, reînregistrarea albumului său din 1989. Ea a fost, de asemenea, desemnată miliardară de către revista Bloomberg, estimându-i-se o avere de 1,1 miliarde de dolari.

Taylor Swift, aflată într-o pauză, se pregătește să își continue turneul în Asia și Australia în februarie, iar în mai va ajunge în Europa. De asemenea, se așteaptă să lanseze o versiune reînregistrată a albumului “Reputation” în noul an. Decizia de a reface primele șase albume a venit după ce vechea sa casă de discuri, Big Machine, i-a vândut master tape-urile lui Scooter Braun în 2019, care ulterior le-a vândut unei companii de investiții.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor