logo
RNTV Live

Tatăl studentei ucise la Timișoara vorbește: Făcuse o obsesie pentru ea!

ucisa_timisoara
Theo Tănăsescu

Tatăl studentei ucise la Timișoara aduce la lumină adevărul dureros. El afirmă că fiica sa nu avea o relație cu individul care a comis crima, ci că acesta era obsedat de ea și că ea intenționa să îi comunice că nu dorește o relație cu el. Din păcate, nu a mai avut ocazia să facă acest lucru, deoarece tânăra a fost ucisă în mod brutal, fiind înjunghiată de 30 de ori!

Tatăl fetei spune că pedeapsa pe care o primește criminalul nu îi aduce fiica înapoi

“La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns. “Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara. Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic”, este mărturia cu ochii în lacrimi a tatălui Andreei, tânăra din Gorj, studentă la Medicină în Timişoara, ucisă cu sânge rece de iubit.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor