Sursa foto: Republica

Parcarea în stațiunea Mamaia va fi mai scumpă în perioada sezonului estival, care se desfășoară între 1 iunie și 31 august.

Conform informațiilor de pe CT100.ro, Mamaia este inclusă în Zona 2 de taxare a municipiului Constanța, iar tarifele de parcare se aplică în intervalul de timp de luni până vineri, între orele 08.00 și 22.00.

Tariful standard pentru această zonă este de 1 leu pe oră, însă au fost stabilite și tarife speciale pentru perioade mai lungi, după cum urmează:

  • Tarif pentru o zi întreagă: 10 lei
  • Tarif pentru 7 zile: 50 lei
  • Tarif pentru 30 de zile: 150 lei
  • Tarif anual cu abonament: 199 lei

În timpul sezonului estival, între 1 iunie și 31 august, în Mamaia vor exista patru locații considerate Zona 0 de taxare. Acestea includ:

  1. Parcarea supraetajată Albatros
  2. Parcarea Promenada 2, care se întinde între Castel și Hotel Iaki
  3. Parcarea din zona Pasarela Rex
  4. Parcările situate în Zona Nord Summerland

Pentru aceste locații, nu se vor aplica tarife de parcare în perioada menționată, iar utilizatorii vor beneficia de parcare gratuită.

Programul de taxare pentru zona 0 este continuu, adică non-stop, în Mamaia.

Tariful pentru parcare în zona 0 este de 4 lei pe oră. Pentru o perioadă de 24 de ore (o zi întreagă), tariful este de 30 de lei, iar pentru o perioadă de șapte zile consecutive, tariful este de 100 de lei.

În ceea ce privește mașinile electrice, hibride sau de epocă înmatriculate în municipiul Constanța, proprietarii acestora pot beneficia de parcare gratuită în zona 0, cu condiția să obțină un document de la Primărie care atestă această calitate specială a vehiculului.


Sursa: dcnews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *