Tarife mai mari pentru inchirierea noului stadion din Targoviste. La doar cinci luni de la inaugurarea arenei sportive, Primaria a decis dublarea tarifelor. Reprezentantii autoritatii locale au considerat ca trebuie facuta o aliniere a preturilor in concordanta cu cele percepute la stadioanele asemanatoare din Romania. Clubul Chindia Targoviste nu va plati niciun leu in plus fata de tarifele precedente.

Primăria Târgoviște a decis să dubleze tarifele pentru închirierea stadionului Eugen Popescu.

Astfel, dacă pentru un eveniment publicitar organizat pe stadion, cu folosirea nocturnei, se plăteau 4.375lei/oră, acum costul va fi de 8.750 lei/oră, iar în cazul închirierii gazonului pentru un antrenament, tot în nocturnă, acum se achită 1926 lei/oră, față de 963 lei/oră, cât se percepea inițial.

Pe vechile prețuri, Chindia avea o reducere de 50%, iar acum, pe noile tarife, va plăti numai 25% din acestea. Deci, practic, echipa de fotbal a orașului, principala beneficiară a noii arene, nu va avea cheltuieli suplimentare.

Acestea se vor simți însă serios în buzunarele celor care vor dori să închirieze stadionul, cum s-a întâmplat cu Metaloglobus, Dinamo sau chiar Steaua, în perioada în care a avut stadionul suspendat.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *