logo
RNTV Live

TÂRGUL DRĂGAICA, EVENIMENT CU TRADIȚIE ÎN BUZĂU

Costin

Și anul acesta se va organiza Targul Dragaica, in Buzau. Intr-o sedinta extraordinara, care a avut loc recent, consilierii locali au municipiului Buzau au votat, in unanimitate, hotararea privind organizarea si functionarea Targului de Vara Dragaica, considerat cel mai vechi din tara.

Potrivit hotararii consiliului local al municipiului Buzau, anul acesta, în perioada 8 – 25 iunie, Primăria municipiului Buzău va organiza o nouă ediție a târgului de vara Drăgaica. Evenimentul atrage ca un magnet, anual, mii de participanti.

Taxa de intrare stabilită este de 3 lei, de persoana, iar sumele obținute din aceste taxe se duc la bugetul local. Copiii si elevii sub 14 ani beneficiaza de gratuitate. In data de 24 iunie, de Ziua lei, toate persoanele care vor purta ie vor beneficia de acces gratuit.

Târgul de vara ” DRĂGAICA – 2024″ va avea in componenta urmatoarele zone: pentru spectacole, pentru terase, zone unde se vor expune sau comercializa obiectele artizanilor sau produsele alimentare  si nealimentare, zona pentru distractie si agrement si cea pentru rulote.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor