Nationala de fotbal a Romaniei U20 a debutat  in turneul amical Elite Legue, cu o victorie superba, scor 2-0 in fata Cehiei U20. Meciul s-a disputat pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, iar în tribune au fost prezenți Răzvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal și Mihai Stoichiță, in prezent directorul tehnic al FRF.  Pentru „tricolorii” antrenati de Costin Curelea au marcat Eduard Radaslavescu si Doru Andrei.

Naționala U20 de fotbal a României a întâlnit reprezentativa similară a Cehiei, în runda inaugurală a turneului amical U20 Elite League.

„Tricolorii”, sub comanda lui Costin Curelea, sunt la a treia participare în respectiva competiție. Partida s-a disputat la Târgoviște, pe Stadionul „Eugen Popescu”.

Sub privirile președintelui FRF, Răzvan Burleanu, dar și a directorului tehnic, Mihai Stoichiță, elevii lui Curelea, au reușit să câștige partida cu scorul de 2 – 0, prin golurile lui Eduard Radaslavescu si Doru Andrei.

România U20 s-a așezat, momentan, în fruntea clasamentului din Elite League. În competiție mai sunt angrenate Italia, Germania, Portugalia, Anglia, Polonia și Norvegia.

După victoria în fața Cehiei, „tricolorii” U20 vor înfrunta, în deplasare, reprezentativa similară a Portugaliei. Partida e programată marți, 12 septembrie, de la ora 21.30.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *