logo
RNTV Live

Târg inedit de mărțișoare la Castelul “Iulia Hașdeu” din Câmpina

castelul Iulia Hasdeu
Erika Stoica

Dacă anul acesta vă doriți mărțișoare cu totul speciale, alegeți să mergeți la Castelul “Iulia Hașdeu” din Câmpina pentru că a devenit gazda unui eveniment cu adevărat special, plin de culoare și tradiție – „Mărțișor la Castel”.

Fiecare mărțișor expus este o mică operă de artă, creată cu atenție și talent de către meșteșugari iscusiți, care pun sufletul în fiecare creație. Aceste mărțișoare unice nu vor fi doar simboluri ale primăverii, ci și expresii autentice ale tradiției și creativității românești.

Cei prezenți la târg sunt invitați să participe și la atelierele și demonstrațiile susținute de artiști prahoveni, menite să ofere o perspectivă captivantă asupra procesului de creație.

Mai mult decât atât, participanții la târg vor avea ocazia să interacționeze direct cu artizanii. Astfel, fiecare mărțișor achiziționat devine nu doar un obiect de frumusețe, ci și un simbol al tradițiilor locale.

Târgul poate fi vizitat până în data de 2 martie, în intervalul orar 10:00-16:00. Așadar, pasionații de tradiție și artă sunt invitați să descopere și să se bucure de frumusețea mărțișoarelor artizanale la Castelul „Iulia Hașdeu”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor