logo
RNTV Live

TÂRG DE FLORII, LA PLOIEȘTI

Costin

Cea de-a treia editie a Targului de arta stradala de Florii a avut loc in weekend pe aleea pietonala din fata Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti. Au fost spectacole de teatru pentru copii, recitaluri de muzica folk, ateliere, dar si traditionala vantoare de oua. Ca noutate, anul acesta, mesajele participantilor au fost prinse in „Copacul cu ganduri bune”.

Dorintele si aspiratiile pentru o lume mai frumoasa, ale celor care au trecut pe la Târgul de Florii din Ploiești, au fost trecute pe bilețele colorate, și au ajuns in „Copacul cu ganduri bune”.  Apoi profesoara de origami Isabela Neagu a transformat aceste intentii așternute pe hârtie în creatii unice, sub forma unor fluturi multicolori. De la eveniment nu au lipsit , spectacole de teatru pentru copii, cantece si jocuri populare, recitaluri de muzica folk, ateliere de creatie, de modelaj in lut si de origami.

Copiii au participat și la traditionala vanatoare de oua de Paste, organizata in curtea Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Prahova, iar castigatorii au fost recompensati cu invitatii la spectacole din repertoriul Teatrului de Animatie Imaginario si cu surprize dulci.

puslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor