Sursă foto: IPJ Prahova

O femeie din Ploiești și-a declarat fiica dispărută ieri seară, când a văzut că tânăra nu se mai întoarce acasă. Incidentul a fost raportat la o secție de poliție din sudul orașului.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați, de către o femeie, despre faptul că fiica sa, PIȚ MIHAELA, în vârstă de 22 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit” comunică IPJ Prahova.

Tânăra dispărută are aproximativ 1,60 metri înălțime, cântărind între 50 și 55 de kg. Are o constituție slabă și un ten deschis. Părul ei este tuns scurt scurt și de culoare șaten, precum și ochi căprui. Nu prezintă nicio caracteristică distinctivă notabilă.

În momentul plecării sale de la domiciliu, femeia purta o bluză într-o nuanță deschisă și pantaloni scurți de culoare închisă.

Persoanele care dețin informații relevante cu privire la această tânără sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *