Featured Video Play Icon

Sfarsit tragic pentru o tanara de 19 ani, care a plecat intr-o drumetie din statiunea Busteni, pe un traseu din Jepii Mici, impreuna cu iubitul sau. Se aflau in dreptul Cascadei Caraiman in momentul in care in poteca s-au intalnit cu un urs. Salbaticiunea s-a napustit asupra fetei, a prins-o de picior si a tarat-o cativa metri, dupa care s-au rostogolit intr-o rapa, mai bine de o suta de metri. Va avertizam urmeaza imagini si imformatii cu un puternic impact emotional. In prapastie ursul a sfasiat-o pe tanara care nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. Prietenul fetei, martor la intreaga scena, a sunat speriat la 112. Intervenția a fost una dificila asta pentru ca ursul era extrem de agresiv, iar salvamontistii riscau si ei sa fie atacati. S-a incercat extragerea trupului inclusiv cu un elicopter insa nu a fost cu putința asa ca salvatorii au adus trupul fetei cu autospeciala, pana in statiune.

Tanara de 19 ani, de fel din Iasi, dar care locuia in Bucuresti, se cunostea cu iubitul ei, din Brasov,  de aproximativ doi ani, insa de cateva luni legase o relatie. Desi initial alesese sa petreaca timpul in alt loc, pana la urma au decis impreuna sa faca o drumetie pana la Cascada Caraiman.

Fata urca pentru prima oara pe traseul Jepii Mici, si isi dorea sa ajunga aici. Destinul i-a fost insa potrivnic.

De cum s-a dat alarma la 112 salvatorii montani au pornit spre locul indicat unde l-au intalnit pe iubitul fetei. Acesta a spus ca salbaticiune a tras-o efectiv pe tanara si apoi nu a mai vazut-o. Asta pentru ca au cazut intr-o prapastie, mai bine de 120 de metri.

Zona in care s-a petrecut tragedia este cunoscuta ca fiind una in care ursii isi fac aparitia. Salvamontistii spun insa ca acest exemplar era extrem de agresiv.

Trupul tinerei a fost adus cu autospeciala o salvatorilor montani la sediul Poliției din stațiunea Busteni. Dupa o cercetare a criminalistilor trupul acesteia a fost preluat de reprezentanții unei firme de pompe funebre.

By Costin