logo
RNTV Live

Tânăr tăiat cu cuțitul într-o altercație spontană în Bărcănești

bataie2
Erika Stoica

Polițiști din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați în această dimineață de către o femeie cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat în timp ce se afla pe Drumul Național 1, în comuna Bărcănești, fiind posibil rănit cu un obiect ascuțit înțepător.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări, reieșind faptul că între doi tineri cu vârstele de 18, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Bărcănești, ar fi izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în urma căruia, tânărul de 21 de ani, în condiții care urmează a fi stabilite, l-ar fi lovit pe celălalt, în zona toracică, ulterior provocându-i o plagă în zona dreaptă a feței.

În urma altercației, tânărul de 18 ani a refuzat transportarea la spital.

La acest moment, persoanele implicate sunt la sediul poliției, în vederea audierii și stabilirii situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecință.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor