logo
RNTV Live

Tânăr reţinut pentru trafic de droguri de mare risc în Constanţa

droguri-fenomen-cocaina-heroina-dependenta-diicot-traficanti-640×400
Dumitrache Catalina

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reținut de către polițiști sub acuzația de trafic de droguri de mare risc în urma unei serii de percheziții domiciliare desfășurate în Constanța, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat percheziții la domiciliul tânărului de 26 de ani, suspectat de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost prins în flagrant delict, la scurt timp după ce ar fi vândut aproximativ 18 grame de drog de mare risc (3-CMC) în schimbul sumei de 5.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și confiscate peste 140 de grame de droguri de mare risc (3-CMC), aproximativ 4.000 de lei în numerar, un telefon mobil și un laptop.

Investigațiile au dezvăluit că tânărul ar fi comercializat, în repetate rânduri, în luna septembrie, droguri de mare risc (3-CMC) cu sume cuprinse între 800 și 5.000 de lei pe perioada desfășurării unui festival de muzică din stațiunea Mamaia.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, iar în cursul zilei următoare, va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor