unitate de învăţământ spartă grup infracțional organizat, apartamente din Ploieşti proxenetism sursă foto gazetavalceana.ro

Tânăr reținut de polițiști, după ce ar fi sustras o cutie cu donații dint-un centru comercial din Ploiești

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție au identificat și depistat un bărbat bănuit de săvârșirea furtului unei cutii de donații.

În fapt, la data de 6 aprilie, tânărul în vârstă de 25 de ani, din municipiul Ploiești ar fi sustras din incinta unui centru comercial din municipiul Ploiești, o cutie ce conținea donații pentru un caz umanitar, prejudiciul fiind de aproximativ 500 de lei.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, ieri, 26 aprilie, polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară la domiciliile tânărului bănuit de comiterea faptei, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *