Tanăr de 17 ani reținut pentru talhărie

O talhărie produsă într-un centru comercial din comuna Blejoi a dus la reținerea unui tanăr de 17 ani, conform informațiilor furnizate de polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi.

În seara zilei de 14 ianuarie., în jurul orei 21.45, polițiștii au fost alertați direct de către un tanăr de 16 ani, care a pretins că a fost victima unei talhării. Conform relatărilor, tanărul de 16 ani a fost abordat în centrul comercial de către un altul, de 17 ani, care l-ar fi întrebat dacă are bani asupra sa.

Acesta a negat deținerea de bani, însă bănuitul nu s-a lăsat convins și a verificat conținutul buzunarelor, ajungând să sustragă 300 de lei din portofelul victimei. Mai târziu, banii au fost restituiți, în urma discuțiilor purtate între cei doi tineri și unchiul tânărului de 16 ani.

Cu toate acestea, poliția a demarat o anchetă amănunțită, iar în urma probatoriului administrat, autoritățile au decis reținerea bănuitului pentru 24 de ore. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *