logo
RNTV Live

Tâlhării pe bandă rulantă în Ploiești! Cum își alegeau victimele?

telefoane 7 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie/ sursă foto gazetavalceana.ro
Erika Stoica

În această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au efectuat nouă percheziții domiciliare în municipiul Ploiești. Acțiunile au avut loc la domiciliile a doi suspecți și la alte persoane de interes în cadrul unei anchete ce vizează comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.

La data de 18 aprilie, cei doi suspecți, sub pretextul că deschid ușa unui bloc, au smuls geanta unei femei de 91 de ani. Incidentul a avut loc pe o stradă din Ploiești, iar geanta conținea aproximativ 100 de lei. Suspecții au părăsit zona într-o direcție necunoscută. Pe 24 aprilie, dimineața, într-un parc din municipiu, aceiași suspecți au smuls geanta unei tinere de 16 ani, care se afla pe o bancă. Geanta conținea bani și alte bunuri personale. În aceeași zi, seara, o femeie de 90 de ani a raportat că doi tineri i-au smuls geanta de pe umăr la intrarea în blocul unde locuiește. Geanta conținea bani și alte obiecte de valoare.

În cadrul operațiunii, cinci persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești. Ancheta este în curs de desfășurare, iar autoritățile continuă să colecteze probe și să interogheze suspecții pentru a clarifica toate aspectele acestor infracțiuni.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor