logo
RNTV Live

Sute de persoane, pensionate pe caz de boală deşi nu aveau nicio afecţiune.Totul, dat în vileag la pomană, de pensionarii beţi

coliva
Mihai Constantinescu

Sute de persoane au fost pensionate pe caz de boală deşi nu aveau nicio afecţiune.Totul a fost dat în vileag la o pomană de mai mulţi pensionari beţi.

Totul s-a întâmplat în Galaţi unde o reţea de medici şi asistente au intocmit sute de dosare de de pensii pe caz de boală la persoane care în mod normal nu ar fi trebuit să beneficieze de acest drept.

 Cadrele medicale au fost date de gol chiar de către beneficiarii acestor pensii, după ce aceştia s-au îmbătat la o pomană organizată în satul în care locuiau.

Potrivit realitatea.net, în perioada decembrie 2011 – mai 2012 (adică în doar o jumătate de an), au fost falsificate nu mai puţin de 446 de dosare de pensie de invaliditate, pe baza cărora s-au plătit pensii necuvenite în sumă de 1,3 milioane de lei. 

În cazul a 65 dintre aceste dosare actele medicale au fost falsificate cu ajutorul unui copiator color, fiind folosite ştampila şi parafa medicului Doina Fedulov. 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nou-tip-de-fraudafrauda-pe-olx…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor