Sursa: presagalati.ro

Reprezentanţii Termoenergetica au anunţat că sute de blocuri din Capitală ar urma să rămână fără apă caldă incepand de saptamana viitoare din cauza lucrărilor programate.

Sunt luate in calcul în jur de 20 de blocuri din zona Calea Griviţei, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 25-28 iulie 2023, în jur de 95 de blocuri din zona Străzii Zizin, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 24-28 iulie 2023, şi circa 90 de blocuri din zona Strada Străduinţei – Aleea Ciceu, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 24-31 iulie 2023.

La cele de mai sus se adauga si 40 de blocuri din zona Strada Locotenent Colonel Constantin Marinescu, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 21-28 iulie 2023, dar şi 65 de blocuri din zona Bulevardul 1 Mai, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 23-26 iulie 2023.

Autorităţile dau asigurări că măsurile au scop favorabil, înlocuirea ţevilor de apă caldă ducând la eliminarea unor momente neplăcute pe viitor.

De asemenea, site-ul celor de la Termoenergetica arată că, la momentul actual, la multe blocuri din Sectorul 4, sunt probleme mari în ceea ce priveşte alimentarea cu apă caldă.

Sursa: observatornews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *