Căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, în vârstă de 23 de ani, și-a aflat suspendarea după ce l-a accidentat pe Dragoș Iancu de la Hermannstadt, luna trecută. Pedeapsa este una drastică: Țicu va trebui să stea pe tușă timp de 16 etape!

Țicu nu s-a bucurat de înțelegerea la care sperau oficialii Petrolului. Fundașul prahovenilor va reveni pe teren abia la finalul sezonului regulat, în februarie 2024, ispășindu-și o mică parte din pedeapsă și în partidele rămase din grupele Cupei României.

Retroactiv, Țicu deja a ispășit trei etape de suspendare.

Pe lângă suspendare, căpitanul „lupilor” a fost și amendat cu 10.000 de lei.

Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei.

– Comisia de Disciplină din cadrul FRF

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, oficialul „găzarilor”, se declară total nemulțumit de hotărârea drastică luată de Comisia de Disciplină și anunță că ploieștenii vor înainta un recurs în cel mai scurt timp posibil.

Sancțiune foarte dură, vom face recurs! Este un jucător care nu trebuie să se lase de fotbal pentru un incident în care Vali nu a avut intenție. Nu a vrut să-i facă rău jucătorului de la Sibiu. 

Am spus clar, e o decizie foarte dură, nu vom accepta, pentru că n-a vrut să intre la rupere. Încă n-am apucat să vorbim cu Vali, îl las să se liniștească, probabil, a receptat în plin decizia comisiei. Ne așteptăm să se înjumătățească suspendarea la apel, așa ar trebui!

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, pentru GSP.ro

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *