The painted fingernails of an inmate of the Womens Prison of Brasilia is seen during preparations for the third annual beauty pageant titled Miss Penitentiary, in Brasilia August 3, 2011. A modelling agency selected 12 finalists out of the nearly 100 women who entered the competition. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL - Tags: CRIME LAW SOCIETY)

Directoarea de creşe care fura mâncarea copiilor şi-a dat demisia. Potrivit surselor noastre, se pare că decizia a fost înaintată vineri, la Primăria Ploiești. Interimatul va fi asigurat de dr. Cristescu Ioana, medicul centrului.

Vă reamintim că întregul scandal a izbucnit după ce s-a afalt că directoarea unor grădinițe, coordonatoare a mai multor structuri educationale, Angelica Fodor a fost acuzată că ar fi furat mâncare și produse cosmetice din grădinițele cu pricina. În plus, din surse apropiate anchetei, se pare ca aceasta a primit și mită din partea unor îngrijitoare, pentru a fi lăsate și ele sa plece acasă cu sacoșele pline, din produsele destinate copiilor. Au fost perchezitionate si domiciliile suspecților unde s-au găsit diverse produse care ar fi fost sustrase de la aceste creșe și grădinițe. Atât directoarea, cat si mai multe îngrijitoare au fost reținute de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Angelica Fodor va rămâne în spatele gratiilor până în data de 6 ianuarie 2022, dacă și Curtea de Apel Ploiești, unde a fost deja depusă contestație la măsura preventivă, va menține soluția. Potrivit unor surse judiciare, ancheta a pornit undeva în primăvara acestui an, după o plângere depusă de un părinte, nemulțumit că i s-au cerut bani pentru a-și putea înscrie copilul la creșă. Procurorii au început verificările mergând inițial pe ideea unor fapte de corupție, la nivelul părinți-educatoare, doar că ancheta a relevat în timp fapte cu mult mai grave.

Vezi şi https://republikanews.ro/copii-din-crese-lasati-fara…/

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *