logo
RNTV Live

Super Lună plină în Vărsător în această seară!

full-moon-phase2
Constantin Corina

Super Luna Plină în Vărsător va avea loc pe 1 august 2023 aducând o multime de schimbari pentru vărsători.

 O superlună apare mai mare pe cer decât o Lună plină obișnuită, cu până la 8%. În plus, e cu 16% mai luminoasă decât o Lună plină obișnuită.

„Vorbim despre Luna Plină ce se produce pe 1 august. Este un eveniment astral ce se produce o dată pe an. Luna este în Vărsător, Soarele este în Leu și avem parte de multă bucurie. O bucurie pe care trebuie să o descoperim, bucuria vieții, de a face lucrurile cu tot sufletul și puterea noastră. Nu orice merită tot sufletul și puterea noastră. Nu tot ce putem face este și potrivit pentru noi. Pentru că Luna Plină vine cu foarte multe momente de inspirație, atunci putem descoperi care sunt acele lucruri, relații sau acțiuni care merită, din plin, energia noastră sub toate formele. Efectul de Lună Plină se menține până pe 3 august. Și este o Lună plină de daruri” – a spus Camelia Pătrășcanu, un faimos astrolog.

Luna plină în Vărsător va avea loc pe 1 august 2023, la 9:31 PM (21:31) în Europa.

Prima decadă a lunii august, care începe sub influența Lunii pline din Vărsător va fi de bun augur pentru toate zodiile. Este o perioadă prosperă, se adună bani, apar șanse noi, ne orientăm către activități mai frumoase, distractive, relaxante, ne concentrăm și avem timp mai mult pentru ceea ce ne place.

De aceea, este considerată o perioadă benefică pentru vacanțe, pentru călătorii, pentru excursii de tot felul, pentru mici activități în aer liber cu familia sau pentru un hobby pe care l-am neglijat, dar care ne oferă atât de multe satisfacții sufletești, conform Libertatea.

Această lună este, de asemenea, marcată nu de una, ci de două Super Luni Pline și are semnătura unei Venus retrograde care se întâmplă concomitent. Aceasta înseamnă că, în timp ce evenimentele se pot prezenta inițial ca fiind surprinzătoare sau chiar provocatoare, august ne oferă o oportunitate de realiniere către adevăratul nostru scop.

Sursa: libertatea.ro, today.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor