Andreea Bălan a primit un diagnostic necruțător de la medici!

Andreea Bălan a primit un diagnostic de la doctori. Din păcat, ea nu are nicio șansă să devină mamă în viitor.

În vârstă de 39 de ani, artista Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite de la noi din țară. Ea a fost căsătorită cu George Burcea. Împreună ei au două fetițe: Ella Maya (7 ani) și Clara Maria (5 ani). După divorț și câteva relații de scurtă durată, Andreea și-a găsit fericea în brațele lui Victor Cornea.

Cu zâmbetul mereu pe buze, Andreea Bălan a trecut și prin perioade critice. După nașterea Clarei, vedeta a suferit o embolie amniotică: lichidul amniotic din uter a ajuns în sânge. Ea a suferit mai multe operații și s-a luptat cu orice preț pentru viața ei.

Andreea Bălan: „Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel.”

În 2019, la nașterea Clarei, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte. Ea le mulțumește doctorilor care au salvat-o. Chiar dacă își mai dorește un copil, un băiat, ea nu poate rămâne însărcinată. Vedeta s-a gândit că poate apela la o mama surogat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *