logo
RNTV Live

Succes remarcabil pentru sportivii secției de șah a CSM Ploiești: 9 medalii câștigate într-un weekend plin de performanțe!

sah bun
Erika Stoica

Sportivii secției de șah a CSM Ploiești au obținut nouă medalii la două competiții importante desfășurate recent. În cadrul celei de-a doua ediții a “WABAG Trophy”, desfășurată sâmbătă în parteneriat cu ACS Royal Chess Ploiești, aceștia au cucerit 8 medalii, dintre care 5 de aur și 3 de argint. Performanțele notabile au fost realizate de Antonia Ciapă, Eduard Ioniță, Petre Catrina, Darius Nicolae și Karla Lixandru, care au obținut medalii de aur, și de Andreea Tănase, Luca Voinea și Octavian Alexe, medaliați cu argint.

În plus, Ștefan Grigorescu s-a remarcat la Ediția a XVI-a a “Festivalului de Șah Satori Art” din Slobozia, câștigând locul 1 în categoria “U11”. Deși competițiile au fost extrem de dificile, tinerii șahiști ploieșteni au demonstrat încă o dată talentul și determinarea lor în fața unor adversari în mare parte seniori.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor