logo
RNTV Live

Succes remarcabil pentru sportivii de judo de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti în prima competiție majoră a anului!

424957991_912307647567692_3646577706937970481_n
Erika Stoica

În cadrul primei competiții majore din acest an, sportivii de la secția de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au demonstrat o performanță de excepție, aducând acasă primele titluri importante ale sezonului. David Ţugui a reușit să cucerească titlul de campion național al juniorilor 2 la categoria de greutate „+90 kg”, demonstrând abilități și determinare fără egal în fața concurenței puternice.

Podiumul a fost completat de alte două talente remarcabile ale clubului. Yasmine Tomescu s-a clasat pe locul doi, devenind vicecampioană națională la categoria „-48 kg”, iar Andrada Minea a obținut medalia de bronz la categoria „+70 kg”, demonstrând astfel profunzimea și talentul echipei de judo de la Ploiești.

Aceste rezultate impresionante nu numai că își confirmă valoarea sportivilor și antrenorilor implicați, dar aduc și o mândrie deosebită orașului și clubului în sine. Efortul și dedicarea acestor tineri atleți nu au fost în zadar, iar performanțele lor sunt o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate sportivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor