logo
RNTV Live

SUCCES LA OLIMPIADA DE ROMÂNĂ

Costin

Elevele dambovitene s-au intors cu premii de la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana. Competitia s-a desfasurat recent la Slatina.

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru ciclul gimnazial s-a desfășurat în perioada 17-21 aprilie 2024, în municipiul Slatina, județul Olt. S-au calificat la această etapă peste 300 de elevi din întreaga țară.

Lotul olimpic al județului Dâmbovița a fost format din șase eleve pasionate de lectură și dornice de a excela în acest domeniu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, toate au reprezentat cu succes județul. Astfel, un premiu doi  a fost obținut de o eleva de la Școala Gimnazială ”Matei Basarab” Târgoviște și două mențiuni au fost luate de o eleva de la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște și una de la Școala Gimnazială ”I. Alexandru Brătescu Voinești” Târgoviște.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor