logo
RNTV Live

Studenții de la UPG Ploiești au mers cu colindul la CJ Prahova. Strâng ajutoare pentru copiii de la Valea Plopului

conidatori_upg
Dumitrescu Vlad

Mai mulți studenţi de la Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor din cadrul UPG Ploiești vor să lumineze, prin colinde, sărbătorile unor oameni mai puțin iubiți de soartă. Ajutoarele strânse de ei vor ajunge la Asociația Pro Vita „Sfântul Brâncoveanu“.

Sub coordonarea prodecanilor Iuliana Ghetiu și Silvian Suditu, studenții vor juca rolul lui Moș Crăciun pentru copiii și adulții aflați în situații dificile, care au găsit sprijin și adăpost în aşezămintele sociale ale Asociaţiei Pro Vita „Sfântul Brâncoveanu“.

“Cu un strop de dorinţă, cu puţin sprijin şi cu încrederea că totul este posibil, lucrurile mici se transformă în fapte mari. Unele care aduc bucurie şi speranţă chiar şi în acele case unde Sărbătorile sunt aşteptate cu oarece strângere de inimă din cauza lipsurilor.

Şi cum binele se face mult mai uşor atunci când forţele se unesc, reprezentanţii UPG Ploieşti au găsit, din nou, un partener de bază la Consiliul Judeţean Prahova.

Tinerii studenţi au venit cu colindul, au fost răsplătiţi de către vicepreşedinţii CJ Prahova, Dumitru Tudone şi Cristian Apostol, alături de subprefectul Alexandru Vane, şi au plecat cu «desaga» plină cu jucării, haine şi încălţăminte, donate de către angajaţii instituţiei publice prahovene.

Timp de două zile, studenţii vor continua să colinde pe la instituţii publice şi agenţi economici, să adune fonduri şi să ofere bucurie”, au anunțat reprezentanții CJ Pragova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor