Mai multi studenti s-au aflat in practica la Instituția Prefectului din Județul Dâmbovița. Stagiarii au avut posibilitatea să asiste la ședințele Colegiului Prefectural, Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice sau sa aprofundeze notiuni despre procesele administrative.

Studenții au finalizat, recent, stagiul de practică la Instituția Prefectului din Județul Dâmbovița. Au acumulat cunoștințe și au văzut ce înseamnă munca în folosul oamenilor și cum pot fi aplicate legile.

În cadrul activităților, stagiarii și-au aprofundat procesele administrative, și-au îmbunătățit abilitățile de a lucra în echipă și au învățat cum se iau deciziile la acest nivel. Au avut posibilitatea să asiste la ședințele Colegiului Prefectural, Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, să vadă exact care este procedura legată de controlul de legalitate al actelor administrative sau a modului în care se desfășoară discuțiile în cadrul Comisiei de Dialog Social.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *