Ploieșteanul Fabian Stroe s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei „52 kg” din cadrul Campionatului European de Box pentru Juniori. Boxerul este legitimat la Clubul Sportiv Competiția se desfășoară în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

Boxerul Fabian Stroe, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti,  s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei „52 de kilograme” din cadrul Campionatului European de Box pentru Juniori, găzduit de Sala Sporturilor Olimpia.

Sportivul  pregătit la CSM Ploiești de Titi Tudor şi la Centrul Olimpic de la Brăila de George Perţea şi Marian Piţa a trecut fără probleme de finlandezul Hussenreza Haidari. Adversarul ploieșteanului a fost numărat o dată de arbitrul de ring în repriza secund.

Fabian va boxa în sferturile de finală cu ungurul  Benedek Peter, care a trecut la rândul lui prin decizie unanimă de israelianul Eliyahu Maik Tayber.

Ploieșteanul este campion naţional de juniori din luna noiembrie a anului trecut şi medaliat cu aur, în acest an, la Cupa României de

la Iaşi.

Rezervat sportivilor născuţi în anii 2007 şi 2008, Campionatul European de Box pentru Juniori a ajuns la ediţia cu numărul 27 şi va beneficia de prezenţa a circa 400 de tineri boxeri (record al ultimilor 5 ani) din 32 de ţări.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *