logo
RNTV Live

Străzile din Prahova, o imensă cârciumă pentru șoferii însetați

razie-politie-noapte-sofer-beat-3-700×336
Erika Stoica

În ultimele zile, polițiștii din mai multe localități din Prahova au întâmpinat situații grave de încălcare a legilor rutiere, marcând valori de alcoolemie extrem de periculoase.

Sambătă dimineața, în timpul patrulării în orașul Urlați, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

Tot în aceeași zi, la ora 15:15, în Boldești Scăeni, un alt șofer, în vârstă de 49 de ani, a fost oprit pentru control pe DJ 232. Acesta a înregistrat o valoare uluitoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind de asemenea condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Într-un alt incident, în aceeași zi, dar în Ploiești, la ora 23:45, un bărbat de 43 de ani a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul etilotest, indicând o alcoolemie de 1,13 mg/l.

A doua zi dimineața, un alt șofer, de 35 de ani, din comuna Florești, a fost oprit în timpul patrulării la Câmpina. Acesta, în afară de a fi condus fără permis, a înregistrat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Într-un alt incident în Vălenii de Munte, un minor de 16 ani, care nu deținea permis de conducere, a provocat un accident cu trei mașini parcate, după ce ar fi sustras mașina de la tatăl său.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor