Dorian Popa a fost în centrul atenției seara trecută, după ce polițiștii l-au surprins conducând un Lamborghini, îmbrăcat doar în chiloți și sub influența substanțelor interzise. Evenimentul a avut loc în Domnești și a provocat un șoc în lumea mondenă. Testul efectuat de polițiști a relevat că Dorian era pozitiv la cannabis.

Potrivit unor surse, pe data de 27 octombrie, în jurul orei 21:15, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier au oprit în trafic un Lamborghini condus de Dorian Popa. La testarea cu aparatul de detectare a substanțelor psihoactive au ieșit indicii că acesta ar fi consumat astfel de substanțe.

Deoarece acest test nu reprezintă o probă concludentă într-un dosar penal, Dorian Popa a fost condus la o unitate medicală din București pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise. Ca măsură imediată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere și i-au suspendat dreptul de a conduce, în conformitate cu prevederile legii.

Serviciul Rutier Ilfov a inițiat un dosar penal pentru investigarea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Acest eveniment neașteptat a șocat lumea mondenă și a adus în prim-plan întrebări cu privire la comportamentul starului.

Sursă: realitatea.net

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *