Republikanews.ro vine astăzi cu un nou episod din înregistrările audio incendiare, în care fostul senator Daniel Savu îi face praf pe foștii colegi de partid. Site-ul psnews.ro a publicat săpămâna trecuta o inregistrare care arata modalitate prin care fostul senator Daniel Savu a încercat să-i convingă pe reprezentanții PSD că el este candidatul perfect pentru Primaria Ploiești, la alegerile locale din iunie 2016. Dacă ieri aflam ce părere are Daniel Savu despre fostul senator Augustin Mitu, despre care spunea că este ”hoțoman” și ”idiot”, astăzi aflăm ce crede Savu despre Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, și președintele Consiliului Județean Prahova. Savu spune că Toader vorbește în numele lui Sebastian Ghiță și că joacă dublu.

Contactat telefonic, președintele PSD, Bogdan Toader, a declarat:”Sunt declarațiile unui fost coleg de partid, fost senator, care isi exprimă părerea despre mai multe persoane. Consider că este strict părerea personală a dumnealui. Mai ales că nu stiu ca domnul Savu să mai reprezinte acum ceva pe scena politică. Oricine poate, la o cafea, să-și dea cu părerea. În plus, știu că nu toată lumea mă place……”

RepublikaNEWS va publica saptamana aceasta, o serie de înregistrari, menite să arate cât de mult valorau cei din jurul fostului senator.

Citește aici și părerea lui Daniel Savu despre Augustin Mitu: https://republikanews.ro/inregistrari-bomba-daniel-savu-augustin-mitu-este-un-hotoman/

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *