A venit timpul bilantului pentru scolile prahovene. Starea invatamantului din anul trecut scolar a fost prezentata in cadrul unei sedinte cu directorii unitatilor. La capitolul invatatura, elevii stau bine, Prahova clasandu-se printre primele judete dupa rezultatele la examenele nationale. La polul opus sunt elevii cu abateri dispciplinare. Aproximativ 11.000 de elevi au avut nota scazuta la purtare, iar 69 au fost exmatriculati.

Inspectoratul Școlar Prahova a organizat, recent, ședința anuală cu directorii celor 620 de unități de învățământ din județ în cadrul căreia a fost prezentat bilanțul anului școlar 2022 – 2023.

La capitolul invatatura, elevii stau bine, Prahova clasandu-se printre primele judete dupa rezultatele la examenele nationale. La polul opus sunt elevii cu abateri dispciplinare. Aproximativ 11.000 de elevi au avut nota scazuta la purtare, iar 69 au fost exmatriculati.

În Prahova, învață, în prezent, în jur de 100.000 de elevi. Reprezentanții ISJ se declară mulțumiți de rezultatele obținute anul trecut de elevi la examenele și concursurile naționale și internaționale.

Au fost prezentate și aspectele mai puțin plăcute în ceea ce privește educația elevilor prahoveni. De exemplu, mulți dintre ei au încheiat anul școlar cu mediile scăzute la purtare sau au fost exmatriculați.

În cadrul ședinței, directorii de școli au aflat și detalii legate de acordarea burselor pentru elevi, primele de carieră didactică sau decontarea navetei.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *