Taylor Swift performs during "The Eras Tour" on Friday, May 5, 2023, at Nissan Stadium in Nashville, Tenn. (AP Photo/George Walker IV)

Un bărbat acuzat de hărțuire și stalking în apropierea casei din New York City a lui Taylor Swift a fost observat în zonă „aproximativ de 30 de ori” în ultimele două luni, conform unei declarații în instanță

David Crowe, în vârstă de 33 de ani, din Seattle, Washington, a fost arestat luni seara în apropierea proprietății și apoi a fost dus în custodie. A fost acuzat de două capete de hărțuire și stalking după ce poliția a răspuns la rapoarte despre un „bărbat emotional tulburat care acționa în mod erratic”.

Plângerea sugera că un angajat de securitate l-a văzut pe Crowe în zonă de aproximativ 30 de ori în perioada de la 25 noiembrie și i s-a cerut de 10 ori să nu se apropie de clădire.

Miercuri, Crowe a fost adus în fața Curții Penale a Comitatului New York, unde un judecător i-a acordat eliberarea sub supraveghere și o ordine de protecție, a declarat un purtător de cuvânt al biroului procurorului districtual Alvin Bragg din Manhattan.

La doar câteva ore după apariția sa în instanță, Crowe a fost rearestat și acuzat de patru capete de dispreț criminal, după ce polițiștii au răspuns la un alt apel de urgență privind un „bărbat dezordonat” în apropierea casei lui Taylor Swift.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din New York (NYPD) a declarat că la sosirea lor, Crowe a părăsit locația și a fost ulterior luat în custodie fără alte incidente.

„Următoarea persoană a fost acuzată de patru capete de dispreț criminal”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Nu a fost clar dacă vedeta pop se afla în proprietate când Crowe era în apropiere și a fost luat în custodie.

Crowe urmează să apară în instanță pe 3 martie cu acuzații de hărțuire și stalking, în timp ce data sa de judecată pentru acuzațiile de dispreț nu a fost încă stabilită.

Cu o bază devotată de fani, Taylor Swift a fost ținta unor hărțuitori și intruși în proprietățile sale din New York, California și Rhode Island.

În 2019, un bărbat cu un rucsac plin cu instrumente de spargere a fost găsit în apropierea casei de pe plajă a cântăreței și a fost ținut fără cauțiune, în timp ce polițiștii care investigau o spargere raportată în 2018 au găsit un bărbat de 22 de ani adormit în casa din New York City a vedetei pop.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *