Sursă foto: Facebook/ Instituția Prefectului - Județul Prahova

Asociația Invictus România a inaugurat ieri traseul galben al Ștafetei Veteranilor, iar M.S. Custodele Coroanei a simbolic predat ștafeta liderului echipei care a alergat în prima parte a competiției, de la București la Ploiești.

Aseară, ștafeta a ajuns la Ploiești, unde a fost primită pe esplanada Platoului Culturii de către colonelul Lucian Indolean, comandantul Bazei 2 Logistică „Valahia”, însoțit de secretarul general al Instituției Prefectului, Mădălin Enache.

Noua ediție a Ștafetei Veteranilor Invictus, cea de-a zecea, are loc în intervalul 4-25 octombrie. Evenimentul este organizat anual la nivel național de Asociația Voluntarilor Invictus, cu scopul de a sărbători eroii de ieri și de astăzi prin intermediul sportului.

Peste 500 de voluntari Invictus, care provin din domeniul civil și militar din întreg Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, alergători și cicliști, parcurg o distanță de peste 3.300 de kilometri, pe trei trasee diferite – albastru, galben și roșu. Aceste trasee încep în Pitești, București și Călărași și se vor încheia la Carei, pe 25 octombrie.

Momentul cel mai important va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 octombrie, la Carei, când Ștafeta Veteranilor Invictus va aduce un omagiu simbolic tuturor eroilor, atât celor de ieri, cât și celor de astăzi.

Sursă: Facebook/ Instituția Prefectului – Județul Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *