logo
RNTV Live

STADIUL LUCRĂRILOR PE A7, MIZIL – PIETROASELE

Costin

Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor a trasmis care este stadiul lucrarilor pe Autosrada A7, care leaga Ploiestiul de Buzau. Pe lotul doi, Mizil – Pietroasele, se lucrează atât la corpul autostrăzii, cât și la structura. Au fost finalizate 22 din 29 podete.

Lotul doi, Mizil – Pietroasele, de pe A7, face legătura între județele Prahova și Buzău si are o lungime de aproape 29 de kilometri. In present, aici, se lucrează atât la corpul autostrăzii, cât și la structură. Au fost finalizate 22 din 29 podețe și se lucrează la restul de 7 podețe. A fost realizată rețeaua electrică pentru iluminat pe o lungime de 9 km, s-au asfaltat sensurile giratorii ce intersectează DJ100C sau au fost realizate șanțurile de scurgere a apelor pluviale pe o lungime de 14 km.

Autostrada Moldovei A7 este prima autostradă a României pe care se lucrează integral, pe toți cei 320 km, 13 din 13 loturi, iar la finalul execuției, va lega Moldova de Muntenia.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor