logo
RNTV Live

Sportivii de la CSM Ploiești participă la “Ziua Micilor Campioni” pe Stadionul Ilie Oană! Iuliana Beregoi va face spectacol

13229138276189028042
Erika Stoica

Sportivii mai multor secții ale CSM Ploiești se vor alătura sâmbătă, 1 iunie, evenimentului „Ziua Micilor Campioni”, organizat de CS Galaxy Ploiești pe Stadionul Ilie Oană, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Ziua Micilor Campioni promite să fie un prilej ideal pentru ca spiritul de învingător al fiecărui copil să triumfe. Evenimentul, considerat cel mai mare de acest fel din județul Prahova, va include demonstrații sportive din diverse discipline, precum fotbal, baschet, rugby, oină, șah, motociclism și box. Copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu sportivii preferați de la echipele Petrolul Ploiești și CSM Ploiești, precum și cu invitați speciali, inclusiv componenți ai Lotului Olimpic de Canotaj și sportive de la HC Rapid prezente în EHF.

Pe lângă activitățile sportive, spectacolul va fi la înălțime, cu Iuliana Beregoi care va încânta copiii cu melodii iubite, iar Alexandra Spireanu de la Corul Madrigal va susține un recital pe scena amplasată pe stadion. În plus, Salvatorii Prahoveni promit să ofere o experiență de neuitat. Inspectoratul Județean al Jandarmeriei, al Poliției și ISU Prahova, împreună cu Agenția Națională Antidrog, vor fi prezenți cu tehnici de intervenție, activități interactive și demonstrații ale brigăzii canine.

Accesul publicului este gratuit, oferind tuturor copiilor și familiilor lor o zi de neuitat plină de activități și surprize. Nu ratați această ocazie unică de a celebra Ziua Internațională a Copilului alături de micii campioni!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor