Spitalul Voila are o autosanitară nouă. A fost achiziționată cu bani din bugetul local al Campinei

Este vorba despre o autosanitară de tip A2 care va fi folosită pentru pentru transportul pacienților.

„A fost cumpărată cu banii alocați de la bugetul local și mă bucur că am putut sprijini spitalul să facă această achiziție de care avea nevoie. Așa cum, de altfel, am sprijinit și Spitalul Municipal, în timpul pandemiei, când a primit o autosanitară nouă.

????????????????????????, ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????̆ ???????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????̦????????????????, ???????????????????????????? ????????????????????????????????̆, ???? ???????????????? ????????????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ????????̂???????????????????????????? ????̦???? ???????? ???????????????? ???????? ???????????????? ????????????????????????????????.

Pe lângă proiectele cu fonduri europene implementate sau în curs de implementare la spitalele din Câmpina, există și astfel de dotări care par mai puțin importante, dar de care ???????????????????????????????????? ????̦???? ????????????????????????????̦???????? ???????? ???????????????? ????????????????????????!”, a spus Alin Modoveanu, primar Campina.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *