Spitalul Orasenesc Urlati a fost amendat de catre Directia de Sanatate Publica Prahova, dupa ce un tanar a acuzat ca medicul de garda l-a cusut, desi avea maneta de frana a unei biciclete in pulpa piciorului. O comisie a Colegiului Medicilor din judet va merge si ea in control la unitatea spitaliceasca, dupa ce institutia s-a autosesizat. In tot acest timp pacientul, care a ajuns in Olanda, iar medicii de acolo au facut socanta descoperire, se recupereaza si spera sa nu aiba nevoie de o noua interventie chirurgicala. Va avertizam urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Este parte din declaratia directorului medical al Spitalului Oranenesc Urlati, cu privire la cazul in care unui tanar i s-a cusut o rana, desi avea o bucata de metal in picior. Ceea ce insa omite sa isi aminteasca medicul este ca baiatul de 34 de ani a venit la spital de doua ori, timp in care a fost consultat de doi doctori.

Inca de miercuri inspectorii DSP Prahova au mers in control la spitalul din Urlati.

Mai exact, 32.000 de lei este cuantumul celor doua amenzi aplicate, pentru nereguli ce se incadreaza in aria de competenta a institutiei.

Acum va fi derulat un alt control la Spitalul Orasenesc Urlati, de aceasta data de catre reprezentantii Colegiului Medicilor Prahova.

Madalin Nica, tanarul de 34 de ani care inca se recupereaza dupa acest incident este decis sa vina in tara si sa depuna plangere la Colegiul Medicilor Prahova.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *