logo
RNTV Live

Speculațiile legate de cine va fi noul antrenor al echipei Liverpool continuă să circule

fc-liverpool
Dudau Andreea Valentina

Se continuă speculațiile despre cine va fi următorul antrenor al echipei Liverpool. Ruben Amorim este acum considerat prioritatea principală!

Germanul Jurgen Klopp se va despărți de Liverpool la finalul sezonului, iar speculațiile despre înlocuitorul său continuă să facă valuri în presa internațională și în rândul fanilor. După ce Xabi Alonso a confirmat că nu va pleca de la Bayer Leverkusen, un nou nume a fost adăugat pe listă: antrenorul echipei Sporting Lisabona, Ruben Amorim.

Conform informațiilor oferite de jurnalistul specializat în transferuri, Fabrizio Romano, pentru a-l aduce pe Amorim la Liverpool, clubul ar trebui să plătească clauza de reziliere a contractului său, în valoare de 15 milioane de euro. Această sumă ar urma să scadă la 10 milioane de euro în 2025.

Ruben Amorim a reușit să câștige titlul de campion al Portugaliei în primul său sezon la conducerea echipei din Lisabona. În plus, acest antrenor în vârstă de 39 de ani are avantajul de a vorbi fluent limba engleză.

În ultimele zile, s-a vehiculat și numele lui Roberto De Zerbi, fost jucător al CFR Cluj, care în prezent se află la Brighton și are o clauză de reziliere similară cu cea a lui Amorim.

Căutarea unui nou antrenor este condusă de Michael Edwards, care a fost recent numit manager, la doi ani de la plecarea sa, și de Richard Hughes, noul director sportiv.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor