logo
RNTV Live

Spectaculosul club de științe din „Caragiale”, în căutare de noi membri / FOTO

331810893_593073515999528_8956833562700047614_n
Ștefan Petre

Clubul de științe „Clever Minds”, înființat de un elev al Colegiului Național „I. L. Caragiale” din Ploiești, anunță prin intermediul unui mesaj publicat online că își mărește echipa.

Pentru a se alătura grupului de studiu și experimente, tinerii interesați trebuie să scaneze codul din postarea publicată de acesta pe rețelele de socializare și să completeze un formular de înscriere disponibil chiar AICI.

Suntem în căutare de oameni pasionați și plini de voie bună. Înscrierile sunt deschise pentru elevii de liceu din tot județul!

Experimente, ateliere și lecții interactive.

Ești interesat? Te așteptăm alături de noi.

Mihai Niță & Vlad Gușter, coordonatori ai clubului

„Clever Minds” a luat ființă la începutul anului școlar 2022-2023, prin inițiativa unui elev (Vlad Gușter) dornic să aprofundeze tainele materiilor sale preferate alături de colegi și prieteni.

Clever Minds este un loc de dezvoltare, noi experiențe, noi prietenii și multă perseverență, un loc unic și adaptat dorințelor tuturor. Acest club a fost creat pentru persoanele care, indiferent de specializarea pe care o urmează în acest moment, sunt pasionate de științele exacte și de digitalizare. Toți elevii ce își doresc o carieră în domeniu, ce sunt dispuși să își ofere timpul liber și au voința necesară pentru dezvoltare sunt așteptați să facă parte din echipă!

arată prezentarea realizată de coordonatorii clubului.

Scopul Clever Minds este de a încuraja toți elevii pasionați de domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică) să își urmeze visul și de a crea o comunitate strânsă, de tineri inteligenți și muncitori. Întâlnirile sunt lunare, iar în acest moment clubul are 3 departamente: biologie, chimie și fizică.

Detalii, AICI.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor