Sursă foto: Teatrul "Toma Caragiu"

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești participă, cu spectacolul „Ciao, bella!”, regia Antoaneta Zaharia, la singurul festival de teatru din ţară dedicat monodramei: Bacău Fest Monodrame, eveniment cultural organizat de Teatrul Municipal „Bacovia”.

Un spectacol in care fiecare actrita are de spus sase monologuri la public este un tur de forta. Mi-am propus un spectacol in care actorii sa alerge ca la maraton, un maraton interpretativ si, dupa cum se pare, toate il castiga cu brio. De la confesiune amara, la momente de nostalgie si regret, la elemente de stand-up comedy, de cabaret, la tirade pline de umor, spectacolul „Ciao, bella!” este conceput sa slujeasca actorii si sa ii puna in valoare. Lucrul regizoral se estompeaza si, dupa doua luni de munca intensa, scena cu trei scaune asteapta actritele sa umple cu energie si emotie sala de teatru. Un show in care publicul aplauda dupa fiecare monolog, asa mi-am dorit.

Bianca, Moni și Petra, trei prietene ce ilustrează trei tipologii feminine complementare, îşi dezvăluie pe scenă dorinţele, speranţele, nostalgiile, problemele, căutând curajul de a lua decizii. (Antoaneta Zaharia, regizor)

Foto: Teatrul „Toma Caragiu”

Sursă: Teatrul „Toma Caragiu”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *