Featured Video Play Icon

RoRally Marathon are pana pe 11 august 2024, in Buzau. Este un adevărat maraton de șapte zile care include si o etapa de concurs europene dar si primele două etape ale Campionatului Național de Rally Raid. Zeci de piloti ofera un spectacol plin de adrenalina, cartierul general fiind la Ramnicu Sarat.

Râmnicu Sărat a devenit centrul celei mai rapide și lungi competiții europene de raliu de mare viteză. Până pe 11 august, Râmnicu Sărat este gazda Ro Rally Marathon 2024, competiția de motorsport rally raid si off-road.

Luni, piloții au avut de parcurs un traseu de 250 km prin județul Buzău. Distanțele probelor speciale vor crește treptat, ultima, cea din 10 august urmând să aibă 550 km. La start sunt înscriși 80 de sportivi din România, Italia, Bulgaria, Germania, Cehia, Polonia, Turcia, Franța, Austria și Marea Britanie.  

Ro Rally Marathon 2024 înseamnă trasee ce depășesc 1.500 de km prin județele Buzău, Vrancea, Ialomița și Călărași. Sunt șase zile intense de competiție.   Evenimentul este susținut de către Primăria Râmnicu Sărat și Consiliul Județean Buzău.

By Costin