Sursă foto: Câmpina TV

La Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina este programat spectacolul „Femeia, eterna poveste”, cu Crina Matei în rolul principal. Spectacolul va avea loc miercuri, 31 mai, începând cu ora 18:30, iar accesul în sală va fi permis de la ora 18:00.

Piesa „Femeia, eterna poveste” are în centrul acțiunii o bucătăreasă și un chelner, care bârfesc căutând răspunsuri la enigma asasinatului Titei Cristescu, Miss România 1926.

Acțiunea se situează deci în plină perioadă interbelică, prin urmare muzica de dragoste acompaniază o anchetă a la Agatha Christie într-un București plin de frumuseți, dar și de mistere. O poveste adevărată, o cutie cu bomboane cu aromă de migdale, un chelner mare amator de epigrame, un bucătar de la Paris și multă lume bună. Un București așa cum doar poveștile îl mai pot aminti, pus în scenă de Teatrul „Stela Popescu”, notează Câmpina TV.


Regia spectacolului este asigurată de Attila Vizauer, text de Ema Stere, scenografia de Anca Albani și coregrafia de Ioana Macarie. Alături de Crina Matei, iar pe scenă vor mai urca actorii Daniel Filipescu, Ana Maria Ivan, Cristian Neacșu, Sandu Aurel Sorin, Ștefan Păunescu.


La Casa de Cultură „Geo Bogza” se vând deja tichetele pentru spectacol, iar costul unui bilet este de 35 lei, evenimentul fiind subvenționat de la bugetul local al municipiului Câmpina.


„Va fi o seară de desfătări muzicale și dueluri spirituale, care se transformă încet în seara plină de suspans a dezlegării unei intrigi polițiste, spre a sfârși într-o farsă ce lasă totuși o umbră de îndoială, ce poate provoca în sufletul și mintea spectatorului curiozitatea de a răsfoi, după spectacol, prin istoriile Bucureștiului, de a regăsi imaginile sale în nuanțe de sepia și oamenii săi cu poveștile lor pasionale.” Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *