Sursă foto: CSM Ploiești

Aproape 500 de spectatori au asistat duminică la cele 9 curse desfășurate pe Hipodromul Ploiești, organizate de CSM Ploiești în parteneriat cu sponsorul MedLife – Spital Lotus și Jockey Club Român.

Evenimentul hipic a început la ora 10:00 și a adus în fața spectatorilor nouă întreceri pline de farmec, unele rezolvate chiar în ultimii metri, necesitând analizarea fotofinișului pentru a desemna câștigătorii. Atmosfera din tribune a fost relaxată, oferind spectatorilor un moment plăcut.

Cursa principală de trap a zilei, Premiul „Arcul de Triumf”, a fost câștigată de armăsarul Kerosin, condus de Adrian Marciu (proprietar Marian Manea), urmat de Kzarevitch (conducător Ion Costeanu) și Kinio Des Etangs (conducător Constantin Călin). Ceremonia de premiere a fost onorată de doamna Doina Marinescu, director general MedLife – Spital Lotus Ploiești, și de fiica sa, Ilinca.

În cursele de galop, câștigătorii au fost Mister Five Euro (jockey Valentin Atanasov) în Premiul Taifun și Altan (jockey Arif Marinov) în Cupa de Toamnă. Festivitățile de premiere pentru aceste două întreceri au fost conduse de reprezentanții Jockey Club Român, respectiv domnii Tudor Roșca (vicepreședinte), Constantin Șerban Cantacuzino și Doru Gogulancea (membri în Comitetul Alergărilor).

Celelalte curse de trap ale zilei au fost câștigate de următorii cai și conducători:

  • Nedeeya TG (conducător Cristian Slate, proprietar Alin Tronaru) în Premiul Speranța Lotus,
  • Vento Sti (conducător Ionuț Dumitru, proprietar Ionuț Dumitru) în Premiul Jockey Club,
  • Brigitta Gold BD (conducător Gheorghe Marciu, proprietar Marian Manea) în Premiul MedLife,
  • Jarrod Shan (conducător Adrian Marciu, proprietar ROOL Recycling) în Premiul Supermarket La Cocoș,
  • Bailando (conducător Marius Gosman, proprietar Marius Gosman) în Premiul Respect Lotus!

În mod tradițional, copiii au avut la dispoziție un „fun corner” unde s-au putut juca, sub supravegherea atentă a personalului Complexului Hipodrom.

Printre partenerii evenimentului s-au numărat MedLife – Spital Lotus, Supermarket La Cocoș, Jockey Club Român, Radio Prahova, Centrul de Echitație „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu”, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești și Info Ploiești City.

Următoarea reuniune hipică este programată pentru duminică, 1 octombrie, când va avea loc Premiul Agriculturii.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *